Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΕΝΤΙΓΚΕΡ Ο ΑΡΗΣ..


ΟΠΩΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ..ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:''Ο Λεονάρντο Σεμπάστιαν Πρέντιγκερ είναι 23χρονος Αργεντίνος, που ανήκει στην Πόρτο και είχε στοιχίσει περίπου 3,3 εκατ. ευρώ η απόκτησή του.

Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1986, έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται στον άξονα. Στον Αρη θα έρθει με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Πόρτο. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ η καριέρα του ξεκίνησε από την Κολόν Σαντα Φε, κάνοντας ντεμπούτο στις 20 Οκτωβρίου του 2007.

Δύο χρόνια μετά -τον Ιούλιο του 2007- η Πόρτο ξόδεψε 3,3 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στην Πορτογαλία με τριετή συμβόλαιο. Από την Μπόκα Τζούνιορς πάντως ο 24χρονος έφυγε σχεδόν άπραγος, έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές. Στην Πορτογαλική ομάδα δεν πήρε ποτέ φανέλα για να αγωνιστεί. Η πιο παραγωγική του χρονιά να είναι η περίοδος 2007-2008, με 50 συμμετοχές και τρία τέρματα, με την φανέλα της Κολόν.

Στις 20 Μαΐου του 2009 δέχθηκε κλήση από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την Εθνική Αργεντινής για το φιλικό παιχνίδι της με τον Παναμά.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου