Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ???ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΔΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ...


  • ΠΟΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??
  • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ??
  • ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ Η ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ??ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:7000 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ..
  • ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE,ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ??
  • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ(400.00 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ),ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΑΣ??

ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου