Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ....


ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΤΣΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..
ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...
ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ..
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΆΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΛΙΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Σ'ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ 5% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ (ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ),ΔΗΛΑΔΗ 1400 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ 'ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ' ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΘΗΡΑ 1 ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ..Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ 22% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ,ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου